De är utanför burken!

Okej gott folk! Tompi & Limpan har kommit ut ur burken och jobbar alltså på att kontakta familjen. Jag har inte kunnat få några bilder skickade till mig då sändningsmöjligheten där ute är mycket begränsad.
Däremot fick jag ett textmeddelande till min mottagare här på Ground-Control F Tower.

"Kära Planeten Jorden,
Vi är nu utanför burken och har strålat vårt skepp för att göra det större och därmed synligt på "utanförburkenplaneten". Vi är ändå inte större än en fluga i deras värld, men som ni förstår så är vi gigantiska med våra mått mätt.
Utrustningen har fungerat bra och bränsleförbrukningen är varit mindre än beräknat. Däremot var det lite problem att få upp borret i den hastighet som krävdes för att penetrera locket.
Vår inbyggda dator har räknat ut att vårt universum alltså uppkommit genom en kemisk process i denna burk. Vad man har förvarat i den är ännu oklart. Våra klockor har stannat sedan vi förstorade oss. Detta var dock planerat och vår dator är modifierad att klara dessa påfrestningar. En dag här är miljontals år i vårt universum.
Sedan börjar vi fundera på vad som finns utanför deras eget universum? Bor de också i en burk som i sin tur är en burk? Vi väntar med dessa frågor tills vi får kontakt med någon i huset. Over and out!"

Vilka jäkla grabbar det här är att ha att göra med. De är ju självgående! Nu behöver de dock få lite gjort. Vi inväntar med spänning nästa sändning från hjältarna.


RSS 2.0