Dom lever!

Jajjemen! Tompi & Limpan lever! Jag fick ett sms från Tompi precis nyss. De hade nått burkens utkant och borrat sig igenom locket! Vilka jävla killar! Nu får vi hålla tummarna allihopa!
Nu är det ju tydligen så att de inte fattar hur de ska använda radion, men jag har skickat instruktioner till dem och förhoppningsvis är någon av dem läskunnig. Resan hade gått bra även om Limpan hade lite problem med att få tiden att gå. Han är ju van med att jobba hårt åt Branko och Plåt (Tompi & Limpans chefer i arbetslivet).
Men nu fokuserar vi på deras uppgift: Att meddela folk och fä utanför burken att vi finns!

Dom har åkt nu

Ja gott folk, som rubriken avslöjar så har Tompi & Limpan åkt iväg på sitt livs äventyr. Det här är bilden jag tog vid deras avfärd. De var inte speciellt glada strax före uppskjutningen, men som jag sa till dem: allt ordnar sig när ni kommer utanför vintergatan. Då släpper nervositeten! Jag har tyvärr haft lite problem med radiokontakten med dessa hjältar. Men jag räknar med att de bör ha gjort sina teleporteringar via bingo-strålarna vid det här laget och nått burkens yttre. Jag återkommer så fort jag vet mer. Ta nu en titt på grabarna så länge! Länge leve Tompi & Limpan!!


Utanför burkenJa som ni vet kära läsare så ligger Tompi & Limpan i full träning för att rädda vårt universum. Vi planerar deras färd till locket av burken. Hjältarna kommer att vara nedfrusna för att klara de förhållanden som denna flygtur bjuder på. De kommer att teleporteras av såkallade "bingo-strålar" 5 gånger inom loppet av 2 timmar för att nå utkanten. Väl vid locket kommer de vakna upp och borra sig ut i familjens hus. Det är två killar som är fulla av energi för det här uppdraget. Man ser att det verkligen lyser om dem när de pratar om äventyret som ligger framför dem. Det blir många frågor och funderingar och jag svarar så gott jag kan. Visst jag har inte alla svar, men tillsammans har vi bildat oss en ganska klar bild över hur det kommer se ut när de når universums utkant. Jag tror att det här projektet kommer att lyckas och Tompi & Limpan kommer hyllas som kungar när de återvänder till vår planet. Mer info kommer.

//Grannhunden.

Recept på spagetti a la Grannhunden

Grannhunden.blogg.se blir bara större och större. Den är en av internets populäraste sidor och jag känner press på mig att den måste uppdateras så ofta som möjligt.
Därför krävs det att jag hela tiden hittar nya idéer. En jävla press!
Nu har vi ju det här med "Utanför burken" och alla serier, men folk vill ha mer. De vill ha recept på spännande mat! Det är populärt. Snabbt, enkelt, gott och nytänk.

Okej.

Pasta på Grannhundens vis:

1st Näve spagetti
1st kastrull vatten
1st lite salt
1 sked margarin.
Ketchup

Börja med att koka upp vatten (salta lite medan du väntar). Bryt sedan av näven med spagetti och lägg i vattnet. Låt koka utan lock i typ 9 minuter. Häll av vattnet och tillsätt margarinet. Ha på ketchup. Servera på tallrik eller ät ur grytan.
Smaklig måltid!

Grannhunden


Utanför burkenOkej, det här är alltså en ritning av det jag kallar spacehunter. Den kan se lite B ut, men faktum är att jag tror att den här farkosten ska kunna ta oss utanför burken. Vi ska utrusta den med diverse verktyg som gör att den ska kunna ta sig ut ur locket och sedan förstora sig själv så pass mycket att den blir synlig för familjen som bor i huset. Hur ska vi då ta oss till vårt universums yttre? Vet ej än, men förhoppningsvis kan vi använda oss av maskhål. Vem ska köra farkosten? Svar: Tompi och Limpan. Jag känner att bara de kan klara av det här. Med deras visdom ska de rädda universum och bli hjältar. Det är med deras hjälp jag har tagit fram spacehunter och jag kommer sitta kvar här på jorden och ta emot information från dem. Vi planerar för fullt här.

Hur i helvete

Jag är ju en av världens bästa tecknare av serier. Ta en sån folkkär gammal klassiker som Oh, George t ex. Den killen går hem i alla väder. Folk älskar hans tankar om livet och allt runt i kring. Sedan har vi ju dom här grottmänniskorna som uppfinner alla dessa verktyg som vi använder oss av än idag. Det är ju sånt folk vill läsa. Det ska vara lätt att ta till sig och man ska kunna relatera till det man ser. Liksom visst fan, så där är det ju!
Sedan har vi ju de där roliga Tompi och Limpan. Det är ju så jävla klockrent som det kan bli. De är ju varandras bollplank och det blir bara roligare och roligare för varje ruta. Sånt där måste man veta som tecknare. Man måste vara lite lättsam och ibland blanda in lite allvar. Big Bang-serien är ju en sån där allvarsam serie. Det är ju själva kärnan i alla frågor. Hur i helvete kom vi till? Var det så enkelt att det fanns inget och sedan small det till som ett bösskott och sedan bildades allt det här med månen och planeten jupiter och de här andra gamla klassikerna? Min teori är att universum är en liten liten burk. och den här burken står i ett hus som det bor en familj i. De vet inte om att vi finns i den här burken, men det händer att de går förbi den och undrar vad de har haft i burken tidigare. Nu ser den ut att vara tom fastän den innehåller allt det här. Därför kan det ju vara bra om vi på något sätt kan meddela dem om att vi bor i den, så de inte fyller den med något. Rätt vad det är så kanske de tänker att den där burken kan vi ju fylla med skruvar eller kanske några knappar eller annat som lätt försvinner om det ligger löst. Jag vet inte hur det ska lösas, men jag funderar på det. Hoppas kunna återkomma så fort jag kommit på något. Kanske kan vi sända ut ett litet skepp med något radiomeddelande till den här familjen. Men det är ju ett lock på burken så det kan bli svårt att komma ur. Vi får se. Något måste göras iallafall.


RSS 2.0